Bericht versturen
Thuis

Guangzhou Funcastle Amusement Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

                                                China Guangzhou Funcastle Amusement Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Guangzhou Funcastle is een integratie van vervaardiging en verkooponderneming in vermaakmateriaal meer dan 8 jaar. Wij zijn de leverancier van de eindeoplossing voor uw centrum van het vermaakspel.

 

Met professioneel ontwerpteam, van de algemene planning, 3D ontwerp aan productie en de implementatie van installatie, verstrekken wij u de kant en klare oplossingsdienst om uw tevredenheid te bereiken.

 

Onze hoofdproducten zijn inbegrepen jonge geitjesspeelplaats, trampolinepark, die muur, avonturencursus, openluchtpretparkmateriaal, kleuterschoolmeubilair, de zachte blokken van EVP, en enz. beklimmen. Het wordt goed goedgekeurd door onze cliënten van 60 landen over de hele wereld wegens onze betrouwbare kwaliteit, goede dienst en concurrerende prijs.

 

Wij hangen altijd onze eerste prioriteit van de concepten „Veiligheid voor vermaakcentrum aan, brengen geluk over de hele wereld voor kinderen“.

 

Door de strikt kwaliteitscontrole en bied de beste dienst van planning &design aan de installatie tot het openen aan, laat u toe dus om uw gemakkelijker spelcentrum te beginnen en aan succes door:sturen.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Geschiedenis

 

2015, Guangzhou die Haixun Co., Ltd uitwisselen werd gevestigd, beginnend de zaken op het gebied van speelplaatsmateriaal.

 

2016, Opstelling werd een team voor de verkoop van vermaakmateriaal, en ontwerpafdeling die zich op binnenpretcentrum concentreren opgericht.

 

2017, voerde meer gevallen in Europese markt uit.

 

2018, versterkte het beheer voor de kwaliteit van fabriek, vestigde het kwaliteitsbeheersysteem.

 

2019, omhoog zich Concentreert op de verbetering van R&D-afdeling, niveau de technische innovatie.

 

2020-2021, Co. van het het Vermaakmateriaal van Guangzhou Funcastle, Ltd werd opgericht, Verstrekkend de dienst van de eindeoplossing voor het centrum van het vermaakspel.

China Guangzhou Funcastle Amusement Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Guangzhou Funcastle Amusement Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Guangzhou Funcastle Amusement Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : Funcastle

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Funcastle Amusement Equipment Co., Ltd Certificaten China Guangzhou Funcastle Amusement Equipment Co., Ltd Certificaten China Guangzhou Funcastle Amusement Equipment Co., Ltd Certificaten