Contacteer ons

Contact Persoon : Sure

Telefoonnummer : 13610354343

Free call

Openluchtdia en schommelingsmateriaal

January 5, 2020

bedrijfscases over Openluchtdia en schommelingsmateriaal

De producten van de glijbaanreeks van de familie van Guangdong van kinderjaren worden ontworpen door unieke en continu veranderende spelen. Grootmoedige manierstijl, high-end. De nieuwe dia, van de kolom, bevestigingsmiddel aan kolom hoogste dekking, wordt gemaakt van aluminiumlegering, duurzaam. De roestvrije prestaties zijn zeer sterk. De verschijning van meer kleurrijke elektrostatische nevel, anti UV, duurzaam gebruik kan ook met als inhoud van minder stabiel aanhangen. Na het samenvatten van duizenden productie en use case, herontwierp de familie van Guangdong van kinderjaren een verscheidenheid van combinatiedia's in 2018, en versterkte de structuur van elke component om het product veiliger en duurzamer te maken. Het volgende is de van de de glijbaancomponent van het bedrijf familie van Guangdong materiële van kinderjaren. Na het samenvatten van duizenden productproductie en use case, in 2018, herontwierp het een verscheidenheid van gecombineerde dia's en versterkte de structuur van elke component om het product veiliger en duurzamer te maken. Het volgende is het materiaal van de glijbaandelen van ons bedrijf:

 


Het dak, het schot en de dia worden gemaakt van ingevoerde techniekplastieken, die met anti-ultraviolette agenten, antistatische agent en anti verkleurende agenten worden doordrongen. Zij hebben oppervlakte met hoge weerstand, vlotte, goede elasticiteit, veiligheid, en milieubescherming, goede weerbestendigheid, en kleurechtheid.

 

Staaldelen: de kolom keurt een gegalvaniseerde staalpijp goed, die niet roestig is. Na zandstralen en zandstralen, wordt de oppervlakte behandeld met het plastic poeder van Dupont door dubbel-laag te bespuiten. Het is hard gemaakt bij 180 ℃ en UV bestand.

 

Houten delen - hoog - kwaliteit ingevoerd eucalyptushout, hardhout, goede het drogen prestaties, sterke waterweerstand, niet gemakkelijk te dragen, niet gemakkelijk te barsten, niet gemakkelijk aan misvorming.

 

Kabel en netto delen - keur mariene kabel goed, duurzaam, veilig en betrouwbaar.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

familyofchildhood@gamil.com
13610354343